Burgare a'la Ida

Häromdagen gjorde jag egan burgare, vilket jag tycker är så mycket bättre än köpta. Åt dem med fazers "hällakullor" som är ett supergott bröd i två delar, som hamburgerbröd & oså mycket godare! Mycket matigare...

Till det massor av goda grönsaker & en enkel dressing på cremefraich & salladskrydda.

Burgare:

400 g färs av valfri sort
3 salladslökar (använd hela)
1 chilifrukt (smaka gärna på den innan så du vet hur mycket du vill ta i)
1 ägg
örtsalt & peppar
en skvätt grädde


Blanda allt & forma till lagom stora biffar.

Tyvärr strejkade batteriet på kameran så det blev ingen bild...


hällakullor från fazer

Kommentarer
Postat av: Josie

Hej! Har två tävlingar på min blogg som du gärna får delta i. :) Kramar

2009-04-16 @ 22:32:47
URL: http://josiieliive.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0