Burgare a'la Ida
Häromdagen gjorde jag egan burgare, vilket jag tycker är så mycket bättre än köpta. Åt dem med fazers "hällakullor" som är ett supergott bröd i två delar, som hamburgerbröd & oså mycket godare! Mycket matigare...
Till det massor av goda grönsaker & en enkel dressing på cremefraich & salladskrydda.
Burgare:
400 g färs av valfri sort
3 salladslökar (använd hela)
1 chilifrukt (smaka gärna på den innan så du vet hur mycket du vill ta i)
1 ägg
örtsalt & peppar
en skvätt grädde
Blanda allt & forma till lagom stora biffar.
Tyvärr strejkade batteriet på kameran så det blev ingen bild...

hällakullor från fazer
Till det massor av goda grönsaker & en enkel dressing på cremefraich & salladskrydda.
Burgare:
400 g färs av valfri sort
3 salladslökar (använd hela)
1 chilifrukt (smaka gärna på den innan så du vet hur mycket du vill ta i)
1 ägg
örtsalt & peppar
en skvätt grädde
Blanda allt & forma till lagom stora biffar.
Tyvärr strejkade batteriet på kameran så det blev ingen bild...

hällakullor från fazer
Kommentarer
Postat av: Josie
Hej! Har två tävlingar på min blogg som du gärna får delta i. :) Kramar
Trackback